Rolser Rolltop ostoskärry taitettava ja työnnettävä malli

Tuotenro: 82088022EU667
155,00
Hinta sisältää alv:n. Toimituskulut veloitetaan erikseen.
Toimituksen paino: 4 kg
Käytettävissä olevat toimitustavat: Espanja 3-10 kg GLS, Nouto Helsingin myymälästä, Postipaketti nouto postista 15,50€, Baltic Countries 2-20 kg 25,0€, Matkahuolto 17,90€, Posti kotitoimitus2 24,90, Matkahuolto kotitoimitus2 22,0€

Rolser Rolltop ostoskärry sopii henkilölle, joka tarvitsee isokokoisen kassiosan. Tässä kassissa kulkeutuu hyvin niin ruokaostokset, kuin mökkitavarat tai harrastusvehkeet. Kassin yläosa on tuettu ja se suljetaan rullaamalla. Rullauksen ansiosta voi itse säädellä miltä korkeudelta kassin sulkee. 

Ostoskassin toisella sivulla on kantokahva. Vetoketjullisia taskuja on kaksi -toinen kassin takana ja toinen kassin etuosassa, jolloin se on ommeltu koristelistan yhteyteen.

Ostoskärryn runko on taitettava. Mekanismi on helppo, runko taittuu, kun rungon sivussa olevia punaisia nappeja painetaan yhtäaikaa, jolloin lukitus aukeaa ja runko taittuu eteen tai taaksepäin. Täyteen pituuteen kahva vain nostetaan ja se lukittuu pienesti naksahtaen paikalleen. Rungolle antaa valmistaja 3 vuoden takuun.

Tässä rungossa on 4 pyörää. Se kulkee tavallisesti vedettynä kahdella pyörällä, mutta rungon asentoa vaihtamalla tulevat myös sisäpyörät käyttöön, jolloin kärryä on helppo työntää. Työntöominaisuus on erityisen kätevää, kun kyydissä on painava lasti.

Ostoskassin tilavuus on 45 L ja se on valmistettu 100% polyesteristä.

Rungon tietoja:

- päivittäisen käytön maksimi painoraja 25 kg

- satunnaisen käytön maksimi painoraja 40 kg

- runko avattuna 410 x 320 1055 mm

- runko suljettuna 410 x 175 x 645 mm

 

 

Tuotteen vaihtoehdot

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Rolser ostoskärry Tweed tuplapyörillä Rolser ostoskärry Tweed tuplapyörillä
159,00 € *
*
Hinnat sisältävät alv:n. Toimituskulut veloitetaan erikseen.
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa tätä tuoteryhmää: Vedettävä ostoskärry