Yötaivaan toivo -kirja muistisairaan ympäristökokemuksesta

Tuotenro: 36059116FI74
39,50
Hinta sisältää alv:n. Toimituskulut veloitetaan erikseen.
Toimituksen paino: 300 g


Mahdolliset toimitustavat: Espanja 0-3 kg GLS, Nouto Helsingin myymälästä, Postipaketti 0-2kg 5,90 €, Baltic Countries 0-2 kg 8,80€, Posti 9-20kg 25€, Posti kotitoimitus 9-20 kg 30€

Yötaivaan toivo on käsikirja muistiystävällisen ympäristön suunnittelusta ja muotoilusta. Muistiystävällinen ympäristö rakentuu aina ihmislähtöisyyden kivijalalle. Suunnittelussa huomioidaan ihmisen ja ympäristön välinen vuorovaikutus. Ympäristölliset tekijät vaikuttavat ihmisen fyysiseen terveyteen ja mielen hyvinvointiin äänen, valon, värin, kosketuksen kautta.  Muistisairaalla ihmisellä fyysisen ja henkisen ympäristön merkitys korostuu, kun arviointikyky ja henkinen kapasiteetti haalenevat. Muistisairas ihminen luottaa aisteihinsa tulkitessaan tietoa ympäristöstä. Kirjassa pohditaan myös kotia ja sen merkitystä muistisairaan ihmisen näkökulmasta.

Kirja on tarkoitettu muisti- ja vanhustyön ja sisustusalan ammattilaisille, johtajille, kehitystiimeille, kuntien hankintapalveluiden henkilökunnalle, tekniselle henkilökunnalle, kiinteistönomistajille, tuotesuunnittelijoille, arkkitehdeille ja alan opiskelijoille.

Kirjan tekijät: Taina Semi, Tuija Salmi ja Jukka Mykkänen

Julkaisupäivä on 8.4.2016.

 

Selaa tätä tuoteryhmää: Kirjat